Strategie

Bouw een strategie voor de groei van je bedrijf en de growth marketing die daar bij past. Modellen vergeleken en inzichten van verschillende strategieën toegepast.

StrategieStrategie
There are no Articles available yet.

Wat is strategie?

Met een goede strategie behaal je je doelstellingen. Een strategie bestaat uit de keuzes die jij maakt om je doel te behalen. Hoe benut je de kansen optimaal? In deze artikelen overweeg ik verschillende strategische modellen. Hoe haal je het meeste uit je marketingbudget? Strategie bepalen is dus keuzes maken. Kies je voor een prijsvechter of juist een premium-merk. Deze beslissingen zijn belangrijk om product/market fit te vinden.

Groeistrategie bedrijf

Strategische keuzes zijn essentieel voor het succes van je bedrijf. In deze artikelen lees je verschillende manieren om je bedrij te groeien. Een belangrijke strategie is het bouwen van processen.

Strategie growth hacking

Een goede strategie is bepalend voor het succes van je growth hacking activiteiten. Lees hier hoe ik de strategie van growth marketing aanpak. Je leest hier artikelen over de strategie voor zowel B2B growth marketing en B2C growth marketing.

Boeken over strategie

Je vindt hier ook samenvattingen van boeken over strategie. Zo kom je tot de kern en pas je het direct toe op jouw bedrijf.