Over mij

De afgelopen 8 jaar heb ik honderden marketeers getraind over growth marketing en tientallen bedrijven helpen groeien als head of growth.

Mijn naam is Ewoud Uphof (LinkedIn) en ik ben een van de eerste growth hackers van Nederland.
Sinds 2012 ben ik ondernemer en growth hacker. Eerst met een e-commerce bedrijf, daarna als growth hacking consultant bij corporates en als head of growth bij verschillende bedrijven.

Ik ben co-founder van twee marketing bureau's: Polaris Growth en Replicable.

Ik ben nieuwsgierig naar veel onderwerpen, vandaar deze website. Als ik iets geleerd heb, vind ik het leuk om dat te delen. Het helpt me ook om mijn inzichten op te schrijven, zodat ik het beter onthoud. Ik heb 2,5 jaar als digital nomad gewerkt van Brazilië tot Bali.

Mijn ervaring

Eerst met een e-commerce bedrijf met 7 webwinkels, daarna als growth hacking consultant bij corporates en als head of growth bij verschillende bedrijven.

Daarnaast heb ik ook een aantal performance-based samenwerkingen gedaan: ik kreeg een variabele vergoeding en dus pas betaald als er groei kwam. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik anders naar groei kijk dan de meeste growth hackers in loondienst of op uurtje-factuurtje basis. De lat lag een stuk hoger en dat heeft geholpen om mijn proces beter te maken in de afgelopen jaren.

Ik heb gewerkt voor allerlei bedrijven: e-commerce, B2B, platforms, SaaS en media.

Projecten waar ik aan gewerkt heb

  • NU.nl
  • Koffievoordeel
  • Melt Icecream
  • Nouryon
  • Hotelgift.com
  • Coveryou.nl

Contact

Ik vind het leuk om van je te horen. Vul het formulier in om contact op te nemen.

Thank you! Your message has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.